AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem sütyen görmek

Kahve falında krem sütyen görmek

Kahve falında krem sütyen görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında krem sütyen gördüyseniz:

  • Bazı iş veya konuları çözmek adına çok fazla üzerine gidebilirsiniz.

Kahve falında krem sütyen görmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor sütyen görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sütyen kaybetmek evlat sahibi olunacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında renkli sütyenler görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına işaret eder.

Kahve falında sütyenler görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı sütyen satın almak insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli sütyen görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz sütyen görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, malın bereketinin artmasına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir