AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem rengi çorap görmek

Kahve falında krem rengi çorap görmek

Kahve falında krem rengi çorap görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına tabir olunur.

Kahve falında krem rengi çorap gördüyseniz:

  • Çevrede sizin dedikodunuzu yapan birileri var.

Kahve falında krem rengi çorap görmek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında krem rengi zarf görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında krem rengi eşarp görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, yeni bir hayata başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında krem rengi iç çamaşırı görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine inanılır.

Kahve falında krem rengi etek almak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında krem rengi ceket görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına inanılır.

Kahve falında krem rengi gelinlik giydiğini görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında krem rengi gömlek görmek kendisini iyi hissedeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir