AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyunlar kesmek

Kahve falında koyunlar kesmek

Kahve falında koyunlar kesmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara inanılır.

Kahve falında koyunlar kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda doğru yerde olup olmadığınızı ya da doğru kararlar alıp almadığınızı sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında koyunun kesmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun kesmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, büyük aksilikler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında siyah koyun kesmek zorlukları aşacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz koyun kesmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına inanılır.

Kahve falında koyunu kesmek şifa edineceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun kesmek ve yüzmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile koyun kesmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyunlar kesmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir