AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyunun kesmek

Kahve falında koyunun kesmek

Kahve falında koyunun kesmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, zor günler geçireceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, lüks içinde olacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyunun kesmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ya da çalıştığınız yerde ek gelirler getirebilecek, yaratıcı işler ortaya koymanızı sağlayabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında evde koyun kesmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah koyun kesmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında koyunun tüylerini kesmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz koyun kesmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyun tüylerini kesmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine delalettir.

Kahve falında dişi koyun kesmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyunlar kesmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında kurbanlık koyun kesmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir