AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun kesmek ve yüzmek

Kahve falında koyun kesmek ve yüzmek

Kahve falında koyun kesmek ve yüzmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, borçlanacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında koyun kesmek ve yüzmek gördüyseniz:

  • Mevcut kredinize güvenerek hareket etmeniz durumunda zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında koyun kesmek ve yüzmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun kesmek yüzmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun derisi yüzdüğünü görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun derisi yüzmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında koyun postu yüzmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına yorulur.

Kahve falında koyun kafası yüzmek asil kimselerden çıkacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyun yüzmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında koyunun derisini yüzmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir