AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun kesmek

Kahve falında koyun kesmek

Kahve falında koyun kesmek ikinci bir şans vereceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında koyun kesmek gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun insanlarla görüşüp veya pazarlık ettiğiniz durumlarda istekliliğinizi belli etmemeniz, kendinizi ağırdan satmanız gerekiyor.

Kahve falında dişi koyun kesmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına alamet eder.

Kahve falında koyun ve keçi kesmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde koyun kesmek ipliklerini pazara çıkaracağına, mutluluğun aileye geri döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyunu kesmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında koyun kesmek yemek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında koyun kafası kesmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine işarettir.

Kahve falında adak koyun kesmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında koyunlar kesmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir