AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyunu kesmek

Kahve falında koyunu kesmek

Kahve falında koyunu kesmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında koyunu kesmek gördüyseniz:

  • Sunabileceğiniz çok şey var.

Kahve falında adaklık koyun kesmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında hamile koyun kesmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında koyunu kesmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında koyun kesmek ve yüzmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında koyun kesmek yemek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun kesmek yüzmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine inanılır.

Kahve falında koyun kafası kesmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına inanılır.

Kahve falında siyah koyun kesmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir