Kahve falında köyünde olduğunu görmek

Kahve falında köyünde olduğunu görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, malların artacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında köyünde olduğunu gördüyseniz:

  • Biraz da sevdiklerinize zaman ayırın.

Kahve falında köye yerleşmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köy evine gitmek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında köyü görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalettir.

Kahve falında köy çeşmesinden su içmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir köyde olmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka köye gitmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında köyde kalabalık görmek kötü bir habere veya tehlikeye, ele geçecek haram mal ve paraya delalet etmektedir.

Kahve falında köy domatesi görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir