AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir köyde olmak

Kahve falında bir köyde olmak

Kahve falında bir köyde olmak bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, başarılarının kalıcı olacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına yorulur.

Kahve falında bir köyde olmak gördüyseniz:

  • Daha akıllı bir plan kurgulamanız gerekiyor.

Kahve falında köyde ev yapmak aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında köyünde olmak işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine işaret eder.

Kahve falında köy evleri görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, zenginlik kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil köy görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında köyde yürümek kesesinin her daim dolu kalacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine inanılır.

Kahve falında köy odası görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında otobüsle köye gitmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köye taşınmak işlerin düzene gireceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir