AnaSayfa / Genel / Kahve falında köyde kalabalık görmek

Kahve falında köyde kalabalık görmek

Kahve falında köyde kalabalık görmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında köyde kalabalık gördüyseniz:

  • Sizi yoran bazı iş, düzenleme veya programlar sona ererse, endişelenmeyin.

Kahve falında köyde kalabalık görmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına inanılır.

Kahve falında köye yerleşmek kişinin muradına ereceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köyde yaşamak projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köy ocağı görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine işarettir.

Kahve falında ahşap köy evi görmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında köy sabunu görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işarettir.

Kahve falında köy ekmeği almak gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında köy cami görmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir