AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun otlatmak

Kahve falında koyun otlatmak

Kahve falında koyun otlatmak aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hatalarını düzelteceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine tabir olunur.

Kahve falında koyun otlatmak gördüyseniz:

  • Geleceğe endişeyle bakıyor olabilirsiniz.

Kahve falında koyun kuzu otlatmak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyuna ot vermek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına inanılır.

Kahve falında koyun keçi otlatmak çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyun otlattığını görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine tabir olunur.

Kahve falında koyuna ot yedirmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine alamet eder.

Kahve falında otlayan koyun görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyunları otlatmak üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında koyun otlatmak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir