AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun otlattığını görmek

Kahve falında koyun otlattığını görmek

Kahve falında koyun otlattığını görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, çok büyük özgüven kazanacağına, büyük adımlar atacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında koyun otlattığını gördüyseniz:

  • Çok yorulmanıza rağmen fazla şikayetçi olacağınız söylenemez, çünkü sonunda siz kazançlı çıkacaksınız.

Kahve falında koyun keçi otlatmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun sürüsünü otlatmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında koyuna ot vermek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyunları otlatmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, önemli bir lider haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyun otlattığını görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında koyun otlatmak çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında koyun sürüsü otlatmak başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyun kuzu otlatmak dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, yıpranacağına, strese gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir