AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun yakalamak

Kahve falında koyun yakalamak

Kahve falında koyun yakalamak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyun yakalamak gördüyseniz:

  • Sanat aktiviteleri size daha çekici gelebilir.

Kahve falında koyun yakalamak birden fazla ortakla iş kurulacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelebek yakalamak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında ayı yavrusu yakalamak ilerleyeceğine ve kalkınacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bıldırcın kuşu yakalamak rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine rivayet eder.

Kahve falında papağan yakalamak söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında yaban keçisi yakalamak büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında oltayla köpek yakalamak işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sigara içerken yakalamak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir