AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun ve keçi görmek

Kahve falında koyun ve keçi görmek

Kahve falında koyun ve keçi görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyun ve keçi gördüyseniz:

  • Kendinize saygı duyulmasını istiyorsunuz.

Kahve falında koyun ve keçi sağmak sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun ve keçi sürüsü görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında koyun keçi köpek görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyun ve keçi görmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sıkıntıların azalacağına tabir olunur.

Kahve falında keçi ve koyun sürüsü görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına inanılır.

Kahve falında beyaz koyun keçi görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun kuzu keçi görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Kahve falında koyun keçi inek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir