AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz koyun keçi görmek

Kahve falında beyaz koyun keçi görmek

Kahve falında beyaz koyun keçi görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, endişelerinden kurtulacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, büyük rahatlık yaşanacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz koyun keçi gördüyseniz:

  • Sizi her türlü onaylayan veya size uymayan yaşam tarzlarına ödün vermenize neden olan kişilere belli bir mesafede durmanızda fayda var.

Kahve falında beyaz koyun keçi görmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz koyun ve keçi görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine alamet eder.

Kahve falında keçi ve koyun görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine delalet eder.

Kahve falında koyun ve keçi sürüsü görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında keçi yada koyun görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun ve keçi sağmak pişman olacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına yorulur.

Kahve falında koyun keçi görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi ve koyun kesmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir