AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun ve keçi sağmak

Kahve falında koyun ve keçi sağmak

Kahve falında koyun ve keçi sağmak hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, verilen emeğin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun ve keçi sağmak gördüyseniz:

  • Ufukta aşk veya sevgi dolu ilişkiler var.

Kahve falında koyun keçi sağmak çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun ve keçi sağmak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, duymadığı sözleri duyacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz keçi sağmak uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keçiden süt sağmak güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında keçi sütü sağdığını görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında keçi sağmak yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun sütü sağmak çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında koyundan süt sağdığını görmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir