AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi kucaklamak

Kahve falında eski sevgiliyi kucaklamak

Kahve falında eski sevgiliyi kucaklamak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, el üstünde tutulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi kucaklamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere güvenmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz ya da işler istediğiniz şekilde halledilmeyebilir.

Kahve falında eski sevgiliyi kucaklamak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgili kucaklamak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kucaklamak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisini kucaklamak hayatın pahalılaşmasına, yollarını ayıracağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilisini gelinlikle görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilisiyle evlendiğini görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin kaçtığını görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, bahtın açık olmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden korkmak sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir