AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kucaklamak

Kahve falında kadın kucaklamak

Kahve falında kadın kucaklamak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında kadın kucaklamak gördüyseniz:

  • Bazı önemli kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kadını kucaklamak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın kucaklamak yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine işarettir.

Kahve falında bir kadını kucaklamak kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini kucaklamak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında başkasının bebeğini kucaklamak bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin kucaklamak bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadan kucaklamak karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ölü bebek kucaklamak elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir