AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bağırsağını görmek

Kahve falında başkasının bağırsağını görmek

Kahve falında başkasının bağırsağını görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, ticaretinin de hızlanacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının bağırsağını gördüyseniz:

  • Toz duman sona erdiğinde kendinizi daha iyi bir yerde bulabilirsiniz.

Kahve falında bağırsak temizlemek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında bağırsak kesmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan bağırsağı görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bağırsak kanseri olduğunu görmek gelirinin azalacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına tabir olunur.

Kahve falında bağırsak yemek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir yükten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında koyun bağırsağı temizlemek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında insan bağırsağı yemek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırsak ameliyatı görmek aile saadetinin de artacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir