AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğun kişiyi başkasıyla görmek

Kahve falında aşık olduğun kişiyi başkasıyla görmek

Kahve falında aşık olduğun kişiyi başkasıyla görmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi başkasıyla gördüyseniz:

  • Tatil yapmanız veya dalga geçerek dinlenmeye zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında sürekli aşık olduğun kişiyi görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi evli görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine yorulur.

Kahve falında aşık olunan kişiye sarılmak yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın kişiye aşık olmak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, kötü haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin annesini görmek şansın kaçacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi görmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir