AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğu kişiyi görmek

Kahve falında aşık olduğu kişiyi görmek

Kahve falında aşık olduğu kişiyi görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında aşık olduğu kişiyi gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeniz her zamankinden kolay olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek hayat boyu desteği olacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gördüğün kişiye aşık olmak şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğunuz kişiyi görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle konuşmak çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle tartışmak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına alamet eder.

Kahve falında eski aşık olduğun kişiyi görmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi başkasıyla görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalettir.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak gözyaşlarının dineceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir