AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu renkli elbise görmek

Kahve falında koyu renkli elbise görmek

Kahve falında koyu renkli elbise görmek aldığı borçların katbekat artacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, her geçen gün başarılarının artacağına inanılır.

Kahve falında koyu renkli elbise gördüyseniz:

  • İlginizi çekebilecek organizasyonlara katılabilir, belli jest veya yardım arayışında olabilirsiniz.

Kahve falında koyu renkli elbise görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyu renk elbise görmek büyük hatalar yapacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyu renk elbise giymek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında koyu renk yılan görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küskünlüklerin oluşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil renk görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında koyu renk güvercin görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, onun yolundan ayrılmayacağına işarettir.

Kahve falında koyu renkli yılan görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında koyu renkli at görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir