AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovboy şapkası görmek

Kahve falında kovboy şapkası görmek

Kahve falında kovboy şapkası görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, büyük tartışmalara gireceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, hak yolundan ayrılacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kovboy şapkası gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz şeyler için kendinizi üzmemelisiniz.

Kahve falında kovboy şapkası görmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine yorulur.

Kahve falında kovboy şapkası takmak onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kovboy olduğunu görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kovboy görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kovboy olmak büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şapka çıkarmak aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü şapka görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına inanılır.

Kahve falında başına şapka takmak sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir