AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovanda arı görmek

Kahve falında kovanda arı görmek

Kahve falında kovanda arı görmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kovanda arı gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe ulaşabilmenize ya da bazı problemleri çözmenize yardımı olabilecek kaçınılması zor gelişmeler yolda olabilir.

Kahve falında bir kovan arı görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında boş arı kovanı görmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arı kovanı görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arı kovanı bozmak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında arı kovanından bal yemek ailesini hem gururlandıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arı kovanı taşımak aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kovanda arı görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine inanılır.

Kahve falında arı ve kovanı görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir