AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kovan arı görmek

Kahve falında bir kovan arı görmek

Kahve falında bir kovan arı görmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kovan arı gördüyseniz:

  • Olumlu tepkiler alırsanız, sizi kimse tutamayacağa benziyor.

Kahve falında bir kovan arı görmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş arı kovanı görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arı kovanı almak çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında arı kovanından bal çıkarmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arı ve kovanı görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bal arısı kovanı görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına inanılır.

Kahve falında arı kovanından bal yemek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına yorulur.

Kahve falında kovanla arı görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir