AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovalayan yılan görmek

Kahve falında kovalayan yılan görmek

Kahve falında kovalayan yılan görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, bereket ve zenginlik olacağına tabir olunur.

Kahve falında kovalayan yılan gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız sadece hayal seviyesinde kalabilir.

Kahve falında yılanla kovalanmak bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kovalayan yılan görmek geçim derdinin kalmayacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük yılan tarafından kovalanmak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, gelirinin eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan tarafından kovalanmak iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ormanda kovalanmak kısmetlerinden olacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına yorulur.

Kahve falında kovayla su vermek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına işarettir.

Kahve falında silahlı kişi tarafından kovalanmak büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında biri tarafından bıçakla kovalanmak borçlanarak bazı işlere atılacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir