Kahve falında yılanla kovalanmak

Kahve falında yılanla kovalanmak ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, sahip olacağı malın faazlalığına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanla kovalanmak gördüyseniz:

  • Sağduyudan uzak teklifler veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında yılan tarafından kovalanmak maddi gücünün de daimi olacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine yorulur.

Kahve falında kovalayan yılan görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına alamet eder.

Kahve falında yılanla kovalanmak yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, saygınlığa delalettir.

Kahve falında büyük yılan tarafından kovalanmak kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında ayı tarafından kovalanmak helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, güzel bir evliliğe delalet etmektedir.

Kahve falında temizlik kovası görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, hayallerinin de yarım kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kovalamaca görmek moral bulacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine alamet eder.

Kahve falında kovalayan köpek görmek iflasın eşiğine geleceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir