AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü olan birinin yaşadığını görmek

Kahve falında ölü olan birinin yaşadığını görmek

Kahve falında ölü olan birinin yaşadığını görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine alamet eder.

Kahve falında ölü olan birinin yaşadığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden talepleri veya size sormak istediği sorularla sizin onlara sunabilecekleriniz arasında dağlar kadar fark olabilir.

Kahve falında ölü birinin yaşadığını görmek eğlence ve renk geleceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün yaşadığını görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insanın yaşadığını görmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine delalet eder.

Kahve falında bir ölünün yaşadığını görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü bir kişinin yaşadığını görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine delalet eder.

Kahve falında ölü olan birinin yaşadığını görmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine işaret eder.

Kahve falında bir kızla aşk yaşamak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, bunun için sabırsızlanacağına yorulur.

Kahve falında geleceği yaşamak işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir