AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdullah görmek

Kahve falında abdullah görmek

Kahve falında abdullah görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına işarettir.

Kahve falında abdullah gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hareketleriyle kendi kendilerini sabote edebilirler.

Kahve falında abdulkadir geylani hz lerini görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini görmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abdulkadir geylani türbesini görmek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında abdülhamiti görmek zor günlerin yaşanacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı abdullah gülü görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına delalettir.

Kahve falında abdülhamit görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abdulkadir geylani hz görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında abdulbaki hazretlerini görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, zengin bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir