AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdulkadir geylani hz görmek

Kahve falında abdulkadir geylani hz görmek

Kahve falında abdulkadir geylani hz görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına tabir olunur.

Kahve falında abdulkadir geylani hz gördüyseniz:

  • Anlattıklarınızı aleyhinize kullanan kişiler olabilir.

Kahve falında abdulkadir geylani hz lerini görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında abdulkadir geylani hazretleri görmek kısmetlerinden olacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında abdülkadir geylani hazretlerinin görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeyh abdulkadir geylaniyi görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini görmek gelişim içine girileceğine, adını aklamayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında abdulkadir geylani hz görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında abdülkadir geylaniyi görmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abdulkadir geylani türbesini görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir