AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdulbaki hazretlerini görmek

Kahve falında abdulbaki hazretlerini görmek

Kahve falında abdulbaki hazretlerini görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, üzücü haberler alacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, yeni bir haneye sahip olacağına, işlerinin artacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abdulbaki hazretlerini gördüyseniz:

  • Erafınızdaki ilgisiz veya her şeye mazaret arayan kişiler sorun yaratabilir veya sürekli savunma pozisyonunda olmaları sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini görmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, amaçlarını yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında abdülkadir geylani hazretlerinin görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında abdulkadir geylani hazretleri görmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abdulbaki hazretlerini görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında seyyid abdulbakiyi görmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına tabir olunur.

Kahve falında abdullah ismini görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hidayete erip huzuru bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abd başkanını görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulur.

Kahve falında abduye gitmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir