AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdülhamiti görmek

Kahve falında abdülhamiti görmek

Kahve falında abdülhamiti görmek yuva kuracağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, planların sarkacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında abdülhamiti gördüyseniz:

  • İş hayatınıza özen gösterin.

Kahve falında şeyh abdulkadir geylaniyi görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında abd başkanını görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abdulkadir geylani türbesini görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına inanılır.

Kahve falında abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında abdullah ismini duymak kişinin gülen yüzünün solacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına rivayet eder.

Kahve falında abdülhamiti görmek gam ve keder çekmeyeceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında abdullah ismini görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, adından konuşulur olacağına delalettir.

Kahve falında abduye gitmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir