AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşup kaçmak

Kahve falında koşup kaçmak

Kahve falında koşup kaçmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koşup kaçmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz en verimli yolu bulmanızda size rehberlik edebilir.

Kahve falında koşup kaçmak maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında koşup terlemek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koşu atı görmek kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine işaret eder.

Kahve falında koşup oynamak huzurlu bir hayata adım atacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında koşu yarışında birinci gelmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında koşu yapmak sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koşup saklanmak kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında koşup yetişememek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir