AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşup oynamak

Kahve falında koşup oynamak

Kahve falında koşup oynamak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine yorulur.

Kahve falında koşup oynamak gördüyseniz:

  • Evden yapılacak çalışmalar ekstra kazançlara neden olabilir.

Kahve falında koşup oynamak anne baba duaları alınacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında koşuşturma görmek aile saadetinin de artacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında koşu yarışında birinci gelmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine işarettir.

Kahve falında koşup ağlamak büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında koşup saklanmak yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına tabir olunur.

Kahve falında koşucu görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında koşup durmak sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına işarettir.

Kahve falında koşup sarılmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir