AnaSayfa / Genel / Kahve falında bandırma görmek

Kahve falında bandırma görmek

Kahve falında bandırma görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, hayırlı bir karar verileceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında bandırma gördüyseniz:

  • Zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında kırmızı bant görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine işaret eder.

Kahve falında para bandı görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına delalettir.

Kahve falında saç bandı takmak gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözü bantlı görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yapıştırıcı bant görmek makam edineceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına tabir olunur.

Kahve falında bandırma vapuru görmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç bandı görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında bandırma görmek esenliğe kavuşacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir