AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşmak kovalamak

Kahve falında koşmak kovalamak

Kahve falında koşmak kovalamak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, mutluluk ve başarı getireceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koşmak kovalamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları gereğinden fazla hafife alabilirsiniz.

Kahve falında koşmak kovalamak fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında ayıyı kovalamak çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara kedi kovaladığını görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kediyi kovaladığını görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine delalettir.

Kahve falında iki kişinin kovaladığını görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz fare kovalamak başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında inek kovalamak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin sizi kovaladığını görmek para sahibi olacağına, daima önüne bakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir