AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşarken yakalanmak

Kahve falında koşarken yakalanmak

Kahve falında koşarken yakalanmak hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına işarettir.

Kahve falında koşarken yakalanmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler veya gelişen konular bir şekilde, daha fazla para kazanmanıza ya da tasarruf etmenize yardım edebilir.

Kahve falında koşarken yakalanmak çok büyük özgüven kazanacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde koşan atlar görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında koşarken düşmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koşarak yokuş inmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına tabir olunur.

Kahve falında koşarken havalanmak hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında hızlı koşan birini görmek ailesini de mutlu edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine koşarak sarılmak fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koşarken ağlamak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir