AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşarken düşmek

Kahve falında koşarken düşmek

Kahve falında koşarken düşmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, yüklü siparişler alacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında koşarken düşmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler istediği veya neler olup bittiği konusunda kafanız karışmış olabilir.

Kahve falında koşarken düşmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında denizin üstünde koşan at görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi koşarken görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koşarak namaz kılmak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, adının fesada karışacağına delalettir.

Kahve falında koşan inek görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, özgüveninin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven koşarak inmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında deveyi koşarken görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine koşarak sarılmak musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir