AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşarken ağlamak

Kahve falında koşarken ağlamak

Kahve falında koşarken ağlamak yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koşarken ağlamak gördüyseniz:

  • Konuyla ilgili kişiler olan biteni gördükçe, olaylarla daha fazla ilgilenmeye başlayabilirler.

Kahve falında koşarken ağlamak aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koşan kırmızı at görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında koşarken yakalanmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında hızlı koşan birini görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hızlı koşan at görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında koşarak görmek gamsız bir hayat süreceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına rivayet eder.

Kahve falında hızlı koşan köpek görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koşarak birini geçmek makam sahibi olacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir