AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda koşan at görmek

Kahve falında suda koşan at görmek

Kahve falında suda koşan at görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında suda koşan at gördüyseniz:

  • İletişime geçeceğiniz kişiler veya çıkacağınız seyahatler yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında suda koşan at görmek özgüveninin yerine geleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde koşan at görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koşan kahverengi at görmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dört nala koşan siyah at görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işaret eder.

Kahve falında koşan iki at görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında koşan siyah at görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında dört nala koşan at görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, yeni bir yol çizileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atı koşarken görmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir