AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri otobüse binmek

Kahve falında askeri otobüse binmek

Kahve falında askeri otobüse binmek işini kaybedeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına delalettir.

Kahve falında askeri otobüse binmek gördüyseniz:

  • Yıl bitmeden gereken değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Kahve falında askeri otobüse binmek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine rivayet eder.

Kahve falında askeri otobüs görmek insanlara yol göstereceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında askeri arabaya binmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kendisine olan güveninin artacağına alamet eder.

Kahve falında askeri helikoptere binmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri gemiye binmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında askeri araca binmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askeri uçağa binmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta otobüse binmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir