AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiye aşık olmak

Kahve falında bir kişiye aşık olmak

Kahve falında bir kişiye aşık olmak rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, şükredeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sahip olduklarının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kişiye aşık olmak gördüyseniz:

  • Bir teklifiniz reddedilebilir.

Kahve falında gördüğü kişiye aşık olmak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin başkasına aşık olduğunu görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına yorulur.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi evli görmek insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında aşık olduğu kişinin elini tutmak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, başarıyla geleceğine işaret eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiye sarıldığını görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında sürekli aşık olduğun kişiyi görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına delalet eder.

Kahve falında iki kişiye aşık olmak garanti olacak bir yer edineceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğu kişiyi görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir