AnaSayfa / Genel / Kahve falında korsan gemi görmek

Kahve falında korsan gemi görmek

Kahve falında korsan gemi görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında korsan gemi gördüyseniz:

  • Çıkışlarındaki mantık hatasını anlatmaya çalışmanın faydasını göremeyebilirsiniz.

Kahve falında korsan gemi görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine delalet eder.

Kahve falında korsan gemisi görmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, borçlarının da kapanacağına yorulur.

Kahve falında korsan olmak anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, kendisini yıpratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında korsan görmek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağda gemi görmek büyük miktarda para kazanılacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya delalettir.

Kahve falında falda gemi görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemiyle bir yere gitmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına işarettir.

Kahve falında gemi direği görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir