AnaSayfa / Genel / Kahve falında korsan olmak

Kahve falında korsan olmak

Kahve falında korsan olmak başarıları ile konuşulacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, maddi olarak zarar edileceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında korsan olmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu güçlendirecek yatırımlar veya planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında korsan olmak hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında korsan gemisi görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında korsan gemi görmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında korsan görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, aile hayatının kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir