AnaSayfa / Genel / Kahve falında falda gemi görmek

Kahve falında falda gemi görmek

Kahve falında falda gemi görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında falda gemi gördüyseniz:

  • İşle ilgili görüşmeler veya iş başvuruları ilginç teklif ya da davetlere neden olabilir.

Kahve falında falda gemi görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında falda yüzük görmek her geçen gün sorunların artacağına, sabit geliri olacağına inanılır.

Kahve falında falda ayyıldız görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine fal bakmak çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında fal açtırmak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında yıldız falı baktırmak hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin fal baktığını görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında falına bakıldığını görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir