AnaSayfa / Genel / Kahve falında koro şefi olmak

Kahve falında koro şefi olmak

Kahve falında koro şefi olmak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, borçlarından kurtulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında koro şefi olmak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, ilişkileriniz veya ortaklıklarınız hakkında kendinizce fikirleriniz var.

Kahve falında koro şefi olmak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koro halinde şarkı söylemek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında koro görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine delalettir.

Kahve falında eski şefini görmek alanında marka bir isim olacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında şefini görmek işi ile gündeme geleceğine, rahat edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski şefi görmek huzurunun da yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında şefi görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında şef olmak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir