Kahve falında eski şefini görmek

Kahve falında eski şefini görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski şefini gördüyseniz:

  • Karşılıklı alışverişler hayatınızı değiştirmenize yardım edebilir.

Kahve falında eski şefini görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eski şefi görmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında şef görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Kahve falında şefi görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, işinde zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeftal yemek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında şef olmak işlerin çok büyümeyeceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında orkestra şefi görmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine alamet eder.

Kahve falında şeftal görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, şerefli bir hayat süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top