Kahve falında eski şefi görmek

Kahve falında eski şefi görmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında eski şefi gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paylaşmanız aradığınız güven ortamını oluşturmanıza yardım edebilir.

Kahve falında eski şefi görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına alamet eder.

Kahve falında eski şefini görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koro şefi olmak ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işyeri şefini görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şefi görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, engel teşkil edeceğine yorulur.

Kahve falında orkestra şefi görmek önemli bir lider haline geleceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında şeftal görmek sevap işlemek için uğraşacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında orkestra şefi olmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir