AnaSayfa / Genel / Kahve falında şef olmak

Kahve falında şef olmak

Kahve falında şef olmak gülen yüzünün solacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şef olmak gördüyseniz:

  • Aradığınız desteği bulmak veya istediğiniz saygıyı görmek istiyorsanız, size karşıt görüşleri olan kişilerle yüzleşmelisiniz.

Kahve falında şefini görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine işarettir.

Kahve falında koro şefi olmak işlerin bozulacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında orkestra şefi olmak işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine işarettir.

Kahve falında eski şefini görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, alım gücünün artmasına alamet eder.

Kahve falında orkestra şefi görmek bazı kaynakların tükeneceğine, hastalıklarının iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında şeftal yemek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, planların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında şefimi görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine delalet eder.

Kahve falında şeftale görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir