AnaSayfa / Genel / Kahve falında korku duymak

Kahve falında korku duymak

Kahve falında korku duymak kasasının ağırlaşacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, hem işinde başarılı olacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında korku duymak gördüyseniz:

  • Başarabileceklerinizin farkına varmalısınız.

Kahve falında korku duymak sorunlarına da çözümler bulacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında korkutucu ses duymak evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine tabir olunur.

Kahve falında korkuyla ağlamak aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüm korkusu yaşadığını görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında korkup sarılmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında attan korkup kaçmak maneviyatını daha ön planda tutacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına rivayet eder.

Kahve falında korkudan kekelemek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Kahve falında sürekli korkutulmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir